maandag 6 juli 2009

Ding 23 Evalueren

Aan 23 dingen begonnen omdat ik vind dat wij als bibliotheekmedewerkers niet achter kunnen blijven op wat er in de wereld gaande is. Als wij, als informatiespecialisten en als het loket Mediawijsheid niet op de hoogte zijn van de vele mogelijkheden en toepassingen om digitaal te produceren, anticiperen, publiceren en communiceren, lopen we (niet voor de eerste keer) achter op de samenleving.
Helaas hebben aan deze ronde maar twee medewerkers van CODA meegedaan.

Vanuit het project My life Story ga ik nu nog een soort train-de-trainer workshop volgen om daarmee de mediacoaches te kunnen voeden zodat zij de docenten, die bij het genoemde project betrokken zijn, kunnen coachen.

Ik ben blij dat ik heb meegedaan aan deze cursus en merkte dat sommige onderdelen al gesneden koek waren en anderen totaal nieuw. Ik heb in die gevallen deze cursus gebruikt om er aan te snuffelen en in ieder geval de betekenis ervan te kennen. Bij een aantal dingen heb ik me voorgenomen er op terug te komen, heb daar in de blog ook melding van gemaakt en ga dat zeker doen.
Ik heb genoeg kennis en vaardigheden opgedaan om dat samen met Ineke in CODA aan de man te gaan brengen.

1 opmerking:

  1. Hoi Rianne,

    Gefeliciteerd, je hebt de eindstreep van de 23 dingen gehaald! Je zult er vast nog veel profijt van hebben. Jammer dat ik door mijn vakantie niet bij de slotbijeenkomst op 7 juli aanwezig kon zijn. Ik had je graag persoonlijk gefeliciteerd.

    Tot ziens,
    Geertje

    BeantwoordenVerwijderen